VOL! Diabetes type 1 bijeenkomst met Bart Roep en Henk-Jan Aanstoot

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk


Graag nodigen wij je uit voor een exclusieve bijeenkomst over diabetes type 1. 

Op donderdag 12 april in Leiden praten vooraanstaande onderzoekers je bij over het laatste nieuws uit onderzoek naar diabetes type 1. Daarna kun jij zelf met hen in gesprek gaan.

Dit kun je verwachten

  • Prof. dr. Bart Roep, immunoloog bij het Leids Universitair Medisch Centrum en de City of Hope in Los Angeles. Hij vertelt onder andere over zijn lopende spannende onderzoek naar genezing van diabetes type 1 met een nieuwe celtherapie.

  • Henk-Jan Aanstoot, kinderarts-diabetoloog en mede-oprichter van Diabeter. Hij vertelt onder andere over zijn lopende onderzoek naar de grote vraag waarom diabetes type 1 bij sommige mensen minder problemen geeft dan bij anderen.

  • Rens Vandeberg, hoofd Kennis en Innovatie bij het Diabetes Fonds, geeft een kort overzicht van actueel onderzoek naar betere behandelingen en genezing van diabetes type 1 en complicaties.

Tijdens een informele borrel is er tijd voor al je vragen, en wissel je van gedachten met de onderzoekers, elkaar en de medewerkers van het Diabetes Fonds.

Waar en wanneer?

De diabetes type 1-bijeenkomst is op donderdag 12 april in het Leids Universitair Medisch Centrum in Leiden. We ontvangen je graag vanaf 18.00 uur met broodjes en soep. Het programma begint om 18.30 uur. De afsluitende borrel duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. 

Zie ik je daar?

  • Melden
  • Laatste reactie op 16 april 2018 om 16:40