Even voorstellen

Ik ben Francoise 52 jaar en bijna 37 jaar type 1 diabeet, spuit 5x p.d.insuline.Verschillende bevindingen en veranderingen in behandeling voorbij zien komen in al die jaren.Dat niet alles op gaat voor iedere diabeet is mij wel duidelijk.Slecht ingestelde waarden dat het er slecht voor je uitziet mbt. complicaties.Het heeft ook met je genen te maken.Zelf vanaf het begin '81 tot febr.'17 slecht ingesteld met een Hba1 van rond de (9/10) 75,naar (6.9) 52 nu.Dit is in al die jaren niet gelukt met de arts en diabetesverpleegkundige.Tot ikzelf met bepaalde medicijnen gestopt ben en op probiotica en curcumacapsules ben overgegaan is het zoveel beter geworden.Soms moet je ook naar je eigen lichaam luisteren, had ik alles gedaan wat volgens de richtlijnen/ artsen beter zou zijn had ik geen 3 gezonde kinderen en een toch wel "normaal " leven gehad.Ondanks al die jaren slecht ingesteld te zijn, geen complicaties .Ben trots dat ik ondanks de diabetes er mag zijn. Zo trots met wat ik bereikt heb dat ik een tattoo heb laten zetten op de binnenkant van mijn pols.Een tattoo is blijvend net zoals de diabetes.Ook herkenbaar in geval van nood.

Groetjes van een suikerbeest 😊

  • Melden
  • Laatste reactie op 13 oktober 2017 om 14:48


Reacties

Profielfoto Annemarie Penders

Beste Françoise, welkom op de diabetes type 1 community en ik ben het helemaal met je eens, je mag trots zijn op jezelf! Iedereen met diabetes type 1 kan trots zijn op zichzelf, dag in dag uit naast alle andere activiteiten (werk, gezin, boodschappen, huishouden, etc.) ook nog eens je diabetes onder controle houden. Heel fijn dat je nu sinds een halfjaar geen last meer hebt van schommelingen en je hebt jezelf een mooi cadeau gegeven. 

Heb je al een beetje rondgekeken op de community? Er staat heel veel informatie in de verschillende thema's zoals behandeling en dagelijks leven.

groet, Annemarie

ps: ik heb je foto verkleind, anders paste deze niet op de pagina.

  • 13 oktober 2017 om 14:48
  • Reactie is aangepast op 13 oktober 2017 om 14:48
  • Melden