gesprek

Wat is jouw idee voor Het Beste Diabetesidee 2019?

Thalina van diabetestype1.nl • 5 April 2019

Heb je een goed idee om het leven met diabetes makkelijker te maken? Doe mee met Het Beste Diabetesidee 2019 en maak kans om jouw idee uit te voeren!

Ook dit jaar kun je weer meedoen aan Het Beste Diabetesidee! Iedereen met een goed diabetesidee en een haalbaar plan kan meedoen. Het doel van het idee is om de gezondheid of kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren. Het idee hoeft niet iets op medisch gebied te zijn, maar mag juist ook een praktische oplossing zijn waarmee het leven met diabetes beter of makkelijker wordt. Eerdere goede ideeën waren bijvoorbeeld Cooking Back To Our Roots (één van de winnaars van Het Beste Diabetesidee 2016) en het idee van een voorleesboekje over ‘Help, mijn mama heeft diabetes’ (één van de winnaars van Het Beste Diabetesidee 2017).

Vaak bedenken mensen zelf handige en leuke oplossingen voor hun problemen. Het Diabetes Fonds wil dat deze ideeën werkelijkheid worden en biedt financiering aan voor iedereen met een goed idee dat direct voordeel oplevert voor mensen met diabetes.

Dus weet jij een praktische oplossing waarmee het leven met diabetes beter of makkelijker wordt? Heb je zelf diabetes, een kind met diabetes, ben jij een zorgverlener of heb je een bedrijf(je) en heb je een goed plan? Dan is Het Beste Diabetesidee iets voor jou!

Meer info en aanmelden
Op deze pagina vind je meer informatie over Het Beste Diabetesidee 2019. Daar kun je ook het aanvraagformulier downloaden. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en mail het vóór 6 mei 13.00 uur naar: research@diabetesfonds.nl.

het-beste-diabetesidee-2019 small.jpg

Ik ben benieuwd: heb je al een idee bedacht voor Het Beste Diabetesidee 2019? Of heb je misschien juist een praktisch probleem waar je graag een oplossing voor zou willen? Laat het weten in een reactie (verklap alleen niet jouw idee 😉)!