gesprek

Hoera! 5000 leden!

Wanda Catsman • 11 December 2018

Ruim een jaar na lancering telt onze community 5000 leden! Allemaal mensen met diabetes type 1 en hun naasten die ervaringen delen en op de hoogte blijven van onderzoek en nieuws.

Ter ere van deze mooie mijlpaal stelt H.J. De Rooij Lederwaren drie tasjes naar keuze beschikbaar uit de Sweet Collections. Deze tassenlijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met diabetes. Van ieder verkocht product uit deze mooie collectie doneert HJ De Rooij Lederwaren maar liefst 10% aan het Diabetes Fonds, waarmee belangrijk onderzoek naar betere behandelingen en genezing van diabetes wordt gefinancierd. Bekijk de Sweet Collections hier.

Mark Severijns, eigenaar en directeur van H.J. De Rooij Lederwaren vertelt: ‘Onder ons motto ‘Just be Proud’ zijn we de Sweet Collections gestart. Leren tassen speciaal voor mensen met diabetes. Van hoogwaardige kwaliteit. Modieus en praktisch in gebruik. Wij hebben ons als bedrijf verdiept en samen met een aantal ervaringsdeskundigen een tassenlijn ontwikkeld voor mensen met diabetes: voor man, vrouw, jong en oud. Want als hippe tiener, jonge vrouw, moeder of stoere man zit je vast aan een heel ander soort leven. Een leven waarbij je diabetes spullen van groot belang zijn, iedere dag heb je alles bij je om te zorgen dat je je suiker zo goed mogelijk kan regelen. Natuurlijk wil je dat in een mooie en eigentijds tasje hebben zitten. Een tas die gezien mag worden en waarbij niet iedereen denkt, wat heeft hij of zij nou bij zich. Daar is de Sweet Collections uitgekomen. En daar zijn we ontzettend trots op.’

Wil jij kans maken op een tasje uit de Sweet Collections? Laat vóór 21 december 2018 in een reactie hieronder weten waar jij het tasje mee naartoe zou nemen.

Op 21 december 2018 maken wij de winnaars bekend.

Sweet collections.png