gesprek

Doe mee met de blogwedstrijd (gesloten)

Wanda Catsman • 3 April 2018

Wist je dat er heel veel mooie en herkenbare blogs op deze community staan? Verhalen van mensen zoals jij, die schrijven over hun leven met diabetes type 1. Wil jij ook je verhaal delen met de community? Doe dan mee aan onze blogwedstrijd! De beste inzendingen plaatsen we op diabetestype1.nl en op de Facebookpagina van het Diabetes Fonds.

Iedereen met diabetes type 1, of iemand in zijn/haar omgeving kan deelnemen. Wij ontvangen graag jouw verhaal over je leven met diabetes, dingen waar je tegenaan loopt, doelen die je haalt, je kind of partner met diabetes, sporten, relaties, technologie of onderzoek. Alle onderwerpen zijn welkom zolang het maar een link heeft met diabetes type 1.

Wat moet je doen?

Schrijf een blog van maximaal 600 woorden en stuur deze met een mooie bijpassende foto (liggend formaat, minimaal 200 kB) op naar wanda@diabetestype1.nl. Het is belangrijk dat de blog nog niet ergens anders gepubliceerd is. 

Heb je al eerder een blog geschreven voor diabetestype1.nl, dan ben je ook welkom om deel te nemen aan deze wedstrijd met een nieuwe blog.

Wat krijg jij ervoor terug

Een vakkundige jury van redacteuren en ervaringsdeskundigen beoordeelt de ingezonden blogs en roept drie winnaars uit.

De drie beste blogs vallen in de prijzen!

  • Eerste prijs: cadeaubon van € 100.
  • Tweede prijs: cadeaubon van € 50.
  • Derde prijs: cadeaubon van € 25.

Je blog maakt kans gepubliceerd te worden op diabetestype1.nl en vermeld te worden op de Facebookpagina van het Diabetes Fonds. En je bent welkom op ons bloggersevent later dit jaar.

Doe je mee?

Super! Stuur je inzending voor 1 mei 2018 naar Wanda: wanda@diabetestype1.nl. Heb je nog vragen over de wedstrijd, mail gerust!

Op 14 mei 2018 maken we de winnaar bekend. We kijken uit naar jullie verhalen!