Vedetten & Kroketten

Wiebine • 7 August 2018
Vedetten en Kroketten blog.jpg

6 jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met stichting DON. Als diabeet leek het mij ontzettend mooi om mij in te zetten voor dit goede doel, dat fundamenteel onderzoek naar de genezing van diabetes type 1 financiert.  

Toen de eerste editie Vedetten & kroketten werd georganiseerd was ik dan ook zeker van de partij! Het was tijdens Sail Amsterdam op het dakterras van stichting DON. Het jaar erna was het op het Abel Tasman schip. Dit is het mooiste zeilschip waar je een feestje op kan geven, de zeilen uit en de muziek aan!

Na editie Vedetten & Kroketten 2.0 ben ik zelf in de organisatie terechtgekomen. Het leek mij niet alleen onwijs leuk om dit evenement te organiseren, het heeft mij ook erg geholpen om met meerdere mensen met diabetes type 1 in contact te komen. En dit jaar organiseren ik met 3 andere meiden alweer de 4e editie! 

Zaterdag 25 augustus organiseren wij een boottocht voor ongeveer 200 young professionals die gelinkt zijn aan diabetes type 1 of graag iets willen doen voor het goede doel. Voor hen gaan de zeilen weer uit op de Abel Tasman. 

En geef toe, wat is nou een betere combinatie dan: jouw steentje bijdrage aan het goede doel en volle bak genieten van een mooie zeiltocht door Amsterdam, heerlijke Vedett biertjes en Van Dobben snacks en fijne deuntjes op een zonnige zaterdagmiddag.

Ik kijk er naar uit om ook samen met een aantal van jullie de zeilen te hijsen en er een mooie dag van te maken!

Voor meer informatie en ticket verkoop kijk op Facebook: Vedetten&Kroketten 4.0 

Nog even over de foto hierboven: ik ben trots op deze foto omdat het een soort van 'yolo met diabetes'-moment is. Ik geniet hier van de zomer in Amsterdam op een bootje met mijn zichtbare pomp onder mijn bikini. En dat gaat eigenlijk prima zo. Deze foto is voor mij het gevoel dat diabetes en onbeperkt genieten hand in hand kunnen gaan. Een soort ultiem gevoel van vrijheid.