Succesvol met diabetes | Diabetes TV | Aflevering 20

'Het gekke is dat ik me door mijn diabetes juist succesvoller voel dan wanneer ik het niet had gehad', vertelt Arjan Vergeer, mede-oprichter van 365 Dagen Succesvol, aan Loes van Diabetes TV. Het is de missie van 365 Dagen Succesvol dat Nederland het gelukkigste land ter wereld is. Daarvoor organiseren zij trainingen, schrijven ze boeken en staan ze voor volle zalen.

Arjan heeft diabetes type 1 sinds zijn 12e. Hij vertelt ons over hoe hij zijn drukke leven combineert met zijn diabetes, en hoe zijn diabetes hem zelfs helpt in zijn werk. Ook geeft hij drie tips voor een zo fijn mogelijk leven met diabetes. 

Bekijk hierboven de twintigste aflevering van Diabetes TV, over succesvol leven met diabetes!


Gerelateerde blogberichten

Blog Pien - Mijn vriend(en) en mijn ‘beste vriend’.jpg
16 maart 2020

Mijn vriend(en) en mijn ‘beste vriend’

03 april 2020

Diabetes in isolatie | Diabetes TV | Aflevering 21

Blog Suus - Coronavirus het is me wat.jpg
31 maart 2020

Het coronavirus en diabetes type 1: het is me wat