Header podcast High on insulin - aflevering 2.jpg

Luister de tweede podcast 'High on insulin' - Avontuur

Wat doe je als je op 19-jarige leeftijd wordt gediagnosticeerd met diabetes type 1 en een week later je vlucht richting Australië vertrekt? Dat vertelt Lennart je in de tweede aflevering van de podcast High on Insulin die in het teken staat van diabetes en avontuur. Lennart vertelt het inspirerende verhaal over zijn manier van omgaan met diabetes. Over enkele weken springt hij op de fiets voor het goede doel (Diabetes Fonds) om vanuit zijn achtertuin in Amsterdam naar China te reizen. Benieuwd naar zijn voorbereidingen en meer? Luister gauw en laat je inspireren!

Wil je meer weten over Lennart zijn avonturen en hem steunen? Op deze pagina lees je er meer over.


> Luister ook de eerste aflevering van de podcast High on Insulin.


Gerelateerde blogberichten

Blog Pien - Mijn vriend(en) en mijn ‘beste vriend’.jpg
16 maart 2020

Mijn vriend(en) en mijn ‘beste vriend’

03 april 2020

Diabetes in isolatie | Diabetes TV | Aflevering 21

Blog Suus - Coronavirus het is me wat.jpg
31 maart 2020

Het coronavirus en diabetes type 1: het is me wat