Event iconAgenda

Voor jouw gemak biedt deze agenda een compleet overzicht van acties en evenementen rond diabetes type 1 in Nederland. Wil je zelf een actie starten om geld op te halen voor het Diabetes Fonds, klik dan op de knop 'Maak een actie aan'.


juni 2019

19
jun

Diabetescafé: op vakantie met je diabetes (DVN)

Middelharnis
Ga je op vakantie? Een vliegreis of met de auto, zonvakantie of op wintersport, lekker luieren of juist veel ondernemen? Bereid je goed voor. Dat voorkomt verrassingen als het gaat om je diabetes.
https://www.dvn.nl/wat-is-er-te-doen/activiteit/diabetescaf233-op-vakantie-met-je-diabetes

23
jun

WeBike2ChangeDiabetes Challenge (BvdGF)

Spanje
WeBike2ChangeDiabetes Challenge’ is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Wil jij samen met de BvdGF biken om mensen met diabetes de positieve effecten van sport en bewegen te laten ervaren? Schrijf je dan nu in, haal € 2.500,- aan sponsorgeld op en je bent verzekerd van een volledig arrangement voor de Bierzo & Babia challenge.
https://www.bvdgf.org/actie/20100/in-het-kort/

25
jun

Safely In The Rainbow & Symposium (Stichting Kinder Diabetes)

Cinerama Filmtheater Rotterdam
Naast de vertoning van de film Safely In The Rainbow, biedt de stichting ook een symposium aan met Bas van de Goor (oprichter Bas van de Goor Foundation). Ook Lydia Braakman (Zorgeloos met diabetes naar school) en Agnes Clement (D-Support).
https://stichtingkinderdiabetes.nl/symposium-skd-en-film/

25
jun

Symposium Stichting Kinderdiabetes

Rotterdam
Op dinsdag 25 juni presenteert Stichting KinderDiabetes de film ‘Safely In The Rainbow’. Naast de vertoning van deze film biedt de stichting ook een symposium aan met Bas van de Goor (oprichter Bas van de Goor Foundation). Ook Lydia Braakman (Zorgeloos met diabetes naar school) en Agnes Clement (D-Support) geven acte de présence tijdens deze avond.
https://stichtingkinderdiabetes.nl/symposium-skd-en-film/

29
jun

Fietsen tegen diabetes

Harderwijk
Een fietsevenement om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen diabetes.
https://fietstegendiabetes.nl/

augustus 2019

Deze maand zijn er (nog) geen agenda items ingepland.