Event iconAgenda

Voor jouw gemak biedt deze agenda een compleet overzicht van acties en evenementen rond diabetes type 1 in Nederland. Wil je zelf een actie starten om geld op te halen voor het Diabetes Fonds, klik dan op de knop 'Maak een actie aan'.


juli 2018

01
jul

Exclusieve Fierljep clinic - Wie durft?!?

IJlst
Ben je tussen de 10 en 13 jaar oud? Heb je Diabetes? Ben je sportief en wil je een keer iets heel anders doen? Dan nodigt de Bas van de Goor Foundation jou uit voor een Fierljep clinic in IJlst.
https://www.bvdgf.org/evenementen/evenement/30040/exclusieve-fierljep-clinic---wie-durft-/

17
jul

Nijmeegse vierdaagse

Nijmegen
Van 17 t/m 20 juli 2018 vindt de 102e Nijmeegse Vierdaagse plaats. Wil jij je sportieve prestatie laten sponsoren: Maak op diabeatit.nl eenvoudig en kosteloos een eigen actiepagina aan. Zo laat jij aan iedereen zien dat jij gaat voor een toekomst zonder diabetes.
https://www.diabeatit.nl/evenement/nijmeegse-vierdaagse-2018

17
jul

Beachvolleybal clinics Bas van de Goor Foundation

Utrecht
Op dinsdag 17 juli organiseert de Bas van de Goor Foundation een beachvolleybalclinic voor kinderen tussen 10-14 jaar oud met diabetes in Utrecht. Deze clinic vindt plaats op het terrein waar het EK Volleybal wordt gespeeld. Naast de clinic van Bas krijg je gratis toegang tot de wedstrijden die dezelfde dag worden gespeeld.
www.bvdgf.org/utrecht

18
jul

Beachvolleybal clinics Bas van de Goor Foundation

Rotterdam
Op woensdag 18 juli organiseert de Bas van de Goor Foundation een beachvolleybalclinic voor kinderen tussen de 10-14 jaar met diabetes in Rotterdam. Deze clinic vindt plaats op het terrein waar het EK Volleybal wordt gespeeld. Naast de clinic van Bas krijg je gratis toegang tot de wedstrijden die dezelfde dag worden gespeeld.
www.bvdgf.org/rotterdam

19
jul

Beachvolleybal clinics Bas van de Goor Foundation

Apeldoorn
Op donderdag 19 juli organiseert de Bas van de Goor Foundation een beachvolleybalclinic voor kinderen tussen de 10-14 jaar met diabetes in Apeldoorn. Deze clinic vindt plaats op het terrein waar het EK Volleybal wordt gespeeld. Naast de clinic van Bas krijg je gratis toegang tot de wedstrijden die dezelfde dag worden gespeeld.
www.bvdgf.org/Apeldoorn

20
jul

Beachvolleybal clinics Bas van de Goor Foundation

Den Haag
Op vrijdag 20 juli organiseert de Bas van de Goor Foundation een beachvolleybalclinic voor kinderen van 10-14 jaar met diabetes in Den Haag. Deze clinic vindt plaats op het terrein waar het EK Volleybal wordt gespeeld. Naast de clinic van Bas krijg je gratis toegang tot de wedstrijden die dezelfde dag worden gespeeld.
www.bvdgf.org/denhaag