Event iconAgenda

Voor jouw gemak biedt deze agenda een compleet overzicht van acties en evenementen rond diabetes type 1 in Nederland. Wil je zelf een actie starten om geld op te halen voor het Diabetes Fonds, klik dan op de knop 'Maak een actie aan'.


september 2018

02
sep

Honkbal clinic tijdens Haarlemmermeerrun

Sportpark Pioniers Hoofddorp
Op 2 september 2018 is de BvdGF het goede doel van de Haarlemmermeerrun. De Haarlemmermeerrun finisht in het stadion van de honkbalvereniging. In dat stadion organiseren we naast alle hardloopfestiviteiten daarom ook een honkbalclinic. Heb jij diabetes en heb je zin om samen met een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje te leren honkballen? Schrijf je dan in!
https://www.bvdgf.org/actie/6762/in-het-kort/

06
sep

Documentaire Suikerlijers

Ziekenhuis Ommelander in Scheemda
Je bent van harte welkom om de documentaire Suikerlijers te komen kijken in de nieuwe locatie van Ziekenhuis Ommelander in Scheemda! Daarnaast vertelt puber-expert Marina van der Wal je meer over pubers.
http://stichtingkinderdiabetes.nl/inschrijven/

11
sep

JONG Informatieavond: Sport, Alcohol en Drugs

Bar & Restaurant Milú, Driehoekjes 15, 2513 AZ Den Haag
Wil jij meer willen over alcohol, drugs en sport? Ben jij tussen de 18 en 25 jaar? En heb je zin om andere jongeren met diabetes te ontmoeten? Tijdens deze avond zijn er twee presentaties met de onderwerpen alcohol & drugs en sport. Hierna kun je wat drinken en eten plus vragen stellen!
https://www.dvn.nl/wat-is-er-te-doen/activiteit/jong-informatieavond-sport-alcohol-en-drugs?ArtMID=897&ArticleID=752&tabid=284

18
sep

Back on Track avond: Landgraaf

Landgraaf
Deze avond deelt de Bas van de Goor Foundation informatie en ervaringen met mensen met diabetes type 1. In theorie en praktijk.
https://www.bvdgf.org/evenementen/evenement/29323/back-on-track-diabetes-type-1--en-nu-landgraaf/

21
sep

Handwerkfestijn 2018

Hoevelaken
Op 21 en 22 september 2018 is de 12e editie van het Handwerkfestijn in Hoevelaken. De markt voor creatievelingen met allerlei handwerkmaterialen, stoffen en wol. Marja Leijtens organiseert samen met tientallen vrijwilligers jaarlijks dit prachtig evenement. De opbrengst van het Handwerkfestijn gaat naar onderzoek naar diabetes type 1.
https://www.diabeatit.nl/evenement/handwerkfestijn-2018

23
sep

Dam tot Damloop 2018

Amsterdam - Zaandam
De Bas van de Goor Foundation loopt vanaf het begin van haar bestaan mee met de Dam tot Damloop. Met jouw deelname kan een familie gratis deelnemen aan de sportdag, waardoor een kind met diabetes handvatten krijgt om te sporten met diabetes.
https://www.bvdgf.org/evenementen/evenement/30292/dam-tot-damloop-2018/

26
sep

JDRF Up-To-Date! Utrecht

Stadion Galgenwaard te Utrecht
Een informatieve avond over ervaringen met Type 1 Diabetes en het laatste nieuws over onderzoeksontwikkelingen. Ook neemt dr. Henk-Jan Aanstoot u mee in zijn onderzoek naar de verschillen binnen Type 1 Diabetes om zo de behandelingen beter te kunnen afstemmen op de patiënt.
https://www.jdrf.nl/event/utrecht2018/